• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Ilmoita Christinassa

Christina-lehteä tilataan Suomen lisäksi jo yli 16 maahan. Christina tarjoaa monisisältöisen väylän mainostajalle, joka arvostaa tavoittamaansa kohdeyleisöä. Christina-lehden lukijat arvostavat perhettä, yhdessäoloa ja lukemista sekä huolehtivat henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistaan kristillisiä arvoja kunnioittaen.

CHRISTINA on erityisesti naisille tarkoitettu kristillinen aikakauslehti. Se kunnioittaa sivuillaan lukijansa yksityisyyttä ja arvomaailmaa ja kulkee rinnalla niin arjessa kuin juhlassa. Yhteiskristilliseltä pohjalta toimitetussa Christina-lehdessä käsitellään avoimesti niin ajallisia kuin iankaikkisiakin aihepiirejä.

Christina on 3-palstainen nelivärijulkaisu kooltaan 210 x 280 mm. Christinasta ilmestyy 6 numeroa vuodessa. Ilmestymisaikataulu vuonna 2016:

No 1 ilmestyy 9.2.
No 2 ilmestyy 5.4.
No 3 ilmestyy 7.6.
No 4 ilmestyy 9.8.
No 5 ilmestyy 11.10.
No 6 ilmestyy 13.12.

Lataa Mediakortti
Tarkastele lehden uusinta numeroa 
Ota yhteyttä - Tästä

 

Etsitkö näytenumeroita? Tutustu lehtiin alla.

Alla olevat PDF-muotoiset tiedostot avautuvat uuteen ikkunaan ja ovat kooltaan n. 7 Mt. Siirry lehden tilaukseen >

christina kansi 04-2011Christina-lehti 06-2011 esimerkkilehti

christina kansi 1 2011 Christina-lehti 03-2011

 

 


 

seitseman paivaa 1

 

 

 

 

 

 

 

Lehden tilaaminen

Tilaa Christina

Lehden tilaaminen on todella helppoa! Soittamalla numeroon (019) 668 135, lähettämällä sähköpostia tai tekemällä tilauksen suoraan tilauslomakkeemme kauutta tilaaminen ei voisi olla vaivattomampaa. Ystävä tulee iloiseksi, jos muistat häntä rikassisältöisellä ja moni-ilmeisellä Christina-lehdellä. Tilaa itsellesi tai lahjaksi ja jaa hyvää mieltä!

Mainostaminen Christinassa

Paljon myös mainostajalle...

Christina-lehteä tilataan Suomen lisäksi jo yli 15 maahan. Christina tarjoaa monisisältöisen väylän mainostajalle, joka arvostaa tavoittamaansa kohdeyleisöä. Christina-lehden lukijat arvostavat perhettä, yhdessäoloa ja lukemista sekä huolehtivat henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistaan kristillisiä arvoja kunnioittaen.

Christina-banneri2